Juniorii republicani de la FC Zalău au retrogradat din Campionatul Naţional

FC Zalău trece printr-o perioadă „neagră” şi la nivel de juniori. Dacă echipa de seniori a terminat pe locul şase în Seria a V-a a Ligii a III-a, însă antrenorul Marius Paşca a introdus în ultimele partide tot mai mulţi jucători tineri, juniorii republicani au ajuns chiar să retrogradeze din Campionatul Naţional. Este pentru prima dată de la înfiinţare, când clubul FC Zalău nu va mai avea grupe de juniori republicani înscrise în campionat.

Ajunsă în faza play-out-ului, echipa de juniori B nu a reuşit să se salveze de la retrogradare, pierzând duminică, cu scorul de 0 – 1 meciul cu principala contracandidată, LPS Cluj-Napoca.
Înaintea partidei, juniorii zălăuani se aflau la un punct în spatele clujenilor şi aveau nevoie de o victorie pentru a urca pe penultimul loc, care le-ar fi permis rămânerea în campionat.
Deşi au dominat jocul, jucătorii pregătiţi de Alexandru Pop şi Gigi Gorga nu au reuşit să marcheze niciun gol, iar în minutul 75, gazdele au înscris, pe contraatac, singurul gol al meciului.
Imediat după primirea golului, FC Zalău a rămas în zece oameni, după eliminarea portarului Alexandru Gudea, însă zarurile erau deja aruncate, fiindcă mai erau doar patru minute de joc.
„Am avut un ghinion foarte mare. Am dominat jocul, dar am ratat foarte mult. Am avut foarte multe ocazii, iar la una dintre ele mingea a lovit de două ori bara. Este păcat că am ajuns în această situaţie, fiindcă am fi meritat să rămânem în campionat. Sper, totuşi, ca Federaţia Română de Fotbal să schimbe regulamentul şi să ne lase să evoluăm şi în sezonul viitor”, a declarat antrenorul Alexandru Pop.
Din faza play-out-ului mai este de disputat o etapă, FC Zalău urmând să primească joi vizita juniorilor de la „U” Cluj, însă, indiferent de scor, echipa zălăuană nu mai are nicio şansă la salvarea de la retrogradare, fiind la patru puncte în spatele juniorilor de la LPS Cluj-Napoca.
Dacă antrenorul Marius Paşca a fost considerat principalul vinovat pentru locul şase ocupat de echipa de seniori la finalul acestui sezon, ce ar trebui să se întâmple cu cei care s-au ocupat în acest an competiţional de destinele grupelor de juniori republicani? Cine va fi tras la răspundere pentru rezultatele ruşionase înregistrate de echipele de juniori republicani şi retrogradarea acestora?
FC Zalău: Alex Gudea – Răzvan Criste, Cătălin Lazăr, Alexandru Fluieraş, Dan Olar, Daniel Supuran, Robert But, Mate Rudolf, Paul Pintea, Rareş Ceaca şi Vlad Tohat. Antrenori: Alexandru Pop şi Gigi Gorga.

4 Thoughts to “Juniorii republicani de la FC Zalău au retrogradat din Campionatul Naţional”

  1. rusine mare morarule,cum sa faci performanta cu marele antrenor dutu balbaitul,dupa ce ca a jucat si cu juniori mai mari de varste,stie tot zalaul lucru asta,ar trebui sa intrati si voi ca si becali pt fals la puscarie,nu te mai tine om corect morarule ca nu esti….da-ti demisia si lasa pe altul mai competent….esti o rusine cu toti lingaii tai de antrenori….

  2. asa sunt invatati cei de la fc,ma tot intreb cum dracu a ajuns dutu-gooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll antrenor,el nu stie vorbii ce poate sa inteleaga copiii de la el,se da mare antrenor dar nu-i nimic de el…e zerooooooooooooooooooooooooo…rusine morarule ce ai facut din clubul asta,lasa pe altul ti-a ajuns si tie ca si la pasca…si oros…sacalul care si pe maicasa ar vinde-o pt 1 leu

  3. guthi

    ,,Unde dreaqu ati jucat voi baaaai?” :::))))))
    Singura replica pe care sunt in stare sa ne-o dea pseudoantrenorii astia 2 (Dutu si Gigi) dar si ceilalti mourinho si benietezi din fotbalul salajean.

  4. guthi

    Bine ca a plecat Riciu de la scoala federala de antrenori altfel ne trezeam ca in Salaj avem mai multi antrenori decat jucatori.

Leave a Comment